Δεν τρελαίνομαι για γλυκά, κάθε άλλο….
Ωστόσο μ’ αρέσει το συκαλάκι, αυτό που γίνεται με τους ορνιούς, τα σύκα της άγριας συκιάς που είναι γεμάτα στήμονες και γύρη με τα οποία γονιμοποιείται το θηλυκό άνθος.
Μερικές φορές γεμίζω τα γλυκά σύκα με κοπανισμένα καβουρντισμένα αμύγδαλα και μια μικροσκοπική κουταλιά καλά στραγγισμένου γιαουρτιού.
Με λίγα λόγια η γεύση τους δεν περιγράφεται.
Συνταγή για το γλυκό σύκο μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.
Υπέοχη πρόταση σερβιρίσματος!
Ευχαριστώ που προτείνεις τη συνταγή μου. Είναι πολύ τιμητικό!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Eγώ ευχαριστώ! : )
Μου αρέσει!Μου αρέσει!